Be Different
Be Creative
BE ASP CREATIONS

Social Media onderzoek

Ruim 65 procent van de Nederlandse bedrijven is actief op social media, zo blijkt uit verschillende onderzoeken. Twitter wordt het meest gebruikt (ruim 80%), gevolgd door Facebook en LinkedIn. Daarbij vallen twee zaken op: 35 procent is nog niet actief en veel 'social' doelstellingen zijn nog gebaseerd op old school communicatie.

Het is logisch dat nieuwe media ook weerstand oproepen en onzekerheid met zich meebrengen. Zeker bij social media, waarbij authentiek gedrag van cruciaal belang is en zelfred- en -werkzaamheid belangrijk is, in combinatie met de ogenschijnlijke complexiteit van de techniek. Een oproep om het ook bij social media niet te moeilijk te maken.

Lees meer...

Social media onderzoek

Social Media heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de populairste activiteiten op het internet. Ook in het bedrijfsleven is behoefte aan meer kennis over dit onderwerp. De uitkomsten van het social media marktonderzoek geven u een indicatie welke en waar de mogelijkheden voor uw bedrijf liggen. Onderstaande punten worden o.a. beschreven en geanalyseerd.

  • Wat zijn de diverse social media; waar worden ze voor gebruikt; waar zijn ze voor in te zetten?
  • Overzicht zal bestaan uit: Linkedin, Twitter, Facebook, YouTube, Weblogs
  • Aanbevelingen over de bovenstaande social media in relatie tot uw bedrijf
  • Een concurrentie overzicht. Welke concurrent zit op welke social media en hoe actief is deze concurrent.
  • Aanbevelingen over de te nemen stappen om goed beslagen ten ijs te komen met social media.

Stel een vraag

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Maak dan gebruik van het onderstaande reactieformulier. (Velden met een * zijn verplicht)

 

Naam*
Email*
Telefoonnummer*
Reactie*