Be Different
Be Creative
BE ASP CREATIONS

Internetmarketing

Uw potentiële klanten orienteren en kopen steeds vaker online. Cruciaal is het dan ook dat de kopers u dienen te vinden. 

ASPerience Creations verzorgd voor u uw zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA), waarbij u optimaal resultaat behaald uit uw online campagnes.

SEO marketing:
Doormiddel van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorgt u dat uw website een horgere positie bereikt in de organische zoekresultaten. Een vermelding in de organische zoekresultaten is gratis in tegen stelling tot SEA.

Zoekmachines zijn voor veel websites de belangrijkste bron van bezoekers. Zichtbaar zijn in de bovenste regionen van de zoekresultaten is daarom van essentieel belang.

Door uw website voor zoekmachines te optimaliseren verkrijgt u hogere posities in de zoekresultaten van zoekmachine en zult u meer bezoekers aantrekken.

Zoekmachinemarketing is tijdrovend en complex om op de steeds veranderende processen in te spelen. Er spelen verschillende factoren om een goede positie in de zoekresultaten te behalen.

SEA marketing:

Zoekmachine adverteren (SEA) is het proces, waarbij u advertentieruimte inkoopt in de sponsored links op google. Wanneer uw potentiële klant een zoekopdracht intypt, welke u geselecteerd hebt om op gevonden te worden, verschijnt u in een speciale sectie in de zoekresulaten. Deze advertenties zijn zichtbaar bovenaan (de eerste drie advertenties) en in de rechterkolom van de zoekresultaten. 

Het grote voordeel is dat u met SEA marketing gegarandeerd zichtbaar bent. Hier betaald u echter ook voor. De prijs van de positie die u koopt, wordt via een soort 'veiling' vastgelegd. Indien iemand uw advertentie aanklikt, rekent Google u een bepaald bedrag per klik aan.

ASPerience Creations neemt graag met u uw mogelijkheden door en kan u advies op maat geven.

"Gegarandeerd op 1 in Google, NO CURE - NO PAY?"

Deze gevleugelde term klinkt vaak als muziek in de oren, maar droomt u nog even verder? De enige die u een absolute nummer 1 positie kan garanderen is Google zelf! Vindbaarheid is geen trucje! Vindbaarheid op Google is strategisch nadenken.

Stel een vraag

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Maak dan gebruik van het onderstaande reactieformulier. (Velden met een * zijn verplicht)

 

Naam*
Email*
Telefoonnummer*
Reactie*